Ondersteun democratie met jouw verklaring komen nieuwkomende politieke partijen weer een stap dichterbij het mogen meedoen aan de aanstaande verkiezingen voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Welkom bij Ondersteuningsverklaringen.nl. Dit is een gratis dienst in de bemiddeling tussen nieuwkomende politieke partijen en burgers die willen helpen de democratie toegankelijker te maken voor nieuwe geluiden in de samenleving. Deze dienst beperkt zich tot één specifieke fase en taak: het vergaren van de ondersteuningsverklaring.

Ondersteun Niet Stemmers

Niet Stemmers is een nieuwkomende politieke partij die wenst mee te gaan doen aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal, van 15 maart 2017. Nieuwkomend betekend dat ze momenteel (nog) geen zetel heeft. Voor nieuwkomende partijen zijn er meer criteria waaraan moet worden voldaan om een kandidatenlijst in te leveren. Één van deze kiesdrempels is het moeten vergaren van 580 ondersteuningsverklaringen, verspreid over de 20 kieskringen die Nederland telt. Deze verklaringen moeten verzameld worden tussen 16 januari en 30 januari door dat de burger naar haar gemeentehuis gaat voor de stempel of handtekening van een ambtenaar. Niet Stemmers maakt mede gebruik van Ondersteuningsverklaringen.nl om deze taak te vergemakkelijken.

Ook u kunt Niet Stemmers helpen deze ondersteuningsverklaringen te bemachtigen! Meld nu aan!

Meer informatie over ondersteuningsverklaringen kunt u vinden op Ondersteuningsverklaringen.nl.

Over Niet Stemmers

Website: http://www.nietstemmers.nl/
Emailadres: info@nietstemmers.nl
Telefoonnummer:
Fax: (020) 679 55 68
Adres:Vereniging voor Niet Stemmers Roelof Hartstraat 31 1071 VG Amsterdam


Teken een verklaring!

Meld aan als ondersteunende burger voor Niet Stemmers

Download de ondersteuningsverklaring


H4_Ondersteuningsverklaring_TK2017_NietStemmers_Plasman.pdf

75861   MD5: d0fc75c21f1ded34749c1c7b9e0bd718
SHA1: 69A6174AF6BCF46EA7C26F07BFA0169224BF1687


  MD5:
SHA1:


  MD5:
SHA1:


  MD5:
SHA1:


  MD5:
SHA1:


  MD5:
SHA1:

Print deze verklaring. Ga hiermee naar uw gemeentehuis. Daar identificeerd u zich als inwoner van de gemeente en stemgerechtigd, waarna u onder toezien van de ambtenaar de verklaring invult. De ambtenaar zal bekrachtigen door het zetten van een handtekening of gemeentestempel. Vervolgens neemt u de verklaring weer mee en levert deze af bij de inleveraar. Inleveren kan via uw persoonlijke profiel (of de persoonlijke link die u in uw mailbox heeft gekregen), of u kunt gebruik maken van de bovenstaande contactgegevens om de verkregen verklaring terug te zenden. Dit kan dus zowel fysiek als digitaal. Voor 30 januari moet deze ontvangen zijn door de inleveraar.